Stage Events Foundation

Stage Events Foundation (40 uur/week)

Hey, ‘Organisatietalent’! Op zoek naar een toffe stage met een tof evenement rondom duurzaamheid en kids en kun je starten in augustus 2021 (periode van 5 maanden)?

Ben jij een aanstormend talent met een passie voor events en organisatie en op zoek naar een werkstage? Lees dan snel verder!

De Plastic Whale Foundation strijdt voor plasticvrije wateren wereldwijd. Wij hebben niet de illusie dat we het probleem van de plastic soep alleen kunnen oplossen. Door een groeiende beweging te creëren uit doeners, komen we samen in actie voor de oplossingen van de plastic soep. Hierbij staan educatie, activatie en bewustwording voorop. De Plastic Whale Foundation heeft als doel om zoveel mogelijk jongeren te betrekken bij onze missie en ze te inspireren en activeren om in actie te komen voor plasticvrije wateren. Door ons te focussen op jongeren kunnen we een langdurige impact maken op de toekomst, zij zijn tenslotte de ondernemers en managers van morgen.

Kom jij aan boord om team Foundation te versterken als onze nieuwe events stagiair?

Wat ga je doen?

Je ondersteunt met jouw organisatie en regel skills bij het lopende educatieprogramma met de scholen in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast ga je aan de slag met ons Battle evenement dat zich in 3 grote steden gaat afspelen vanaf half september 2021. Je schakelt in deze stage veel met onze projectmanager maar ook met onze schippers en alle betrokken (communicatie) productiemensen rondom het event.

Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk?

● Je bent verantwoordelijk voor het volgen van de voorbereidende stappen om de 3 steden events zo soepel mogelijk te laten verlopen. De evenementen gaan per stad achter elkaar plaatsvinden en zijn in de basis hetzelfde in organisatie. Op nuances zullen er per stad verschillen zijn.
● Je werkt met een strakke planning (die al in de steigers staat) waar je eigen denkkracht en planning skills absoluut vereist zijn en ook hard nodig zijn.
● Je gaat een logistieke planning optuigen en uitvoeren om onze botenvloot van stad naar stad te vervoeren.
● Je zult in de maanden maart tot en met juni met momenten nodig zijn op locatie en op pad zijn samen met de projectmanager, schippers en / of een fotograaf.
● Je bent verantwoordelijk voor het contact en mailcorrespondentie die nodig is rondom al jouw organisatorische taken.
● Naast het voorbereidende werk op kantoor zul je dus ook veel op pad zijn en op locatie in contact zijn met mensen, kinderen en scholen.
● Je springt in daar waar je nodig bent bij het reilen en zeilen van de organisatie.

Wat is jouw profiel?

Je vindt onze missie belangrijk en je bent intrinsiek gemotiveerd om met ons mee te doen. Je bent een aanstormende eventmanagement topper en wil het vak graag in de volle breedte leren door te DOEN. Je bent een geboren regelneef en pragmatisch. We hebben een compact team, dus je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken ook al is het iets wat niet direct bij jouw rol hoort.

Wat breng je nog meer mee?

●  Je volgt een HBO/WO opleiding in eventmanagement of een passende en soortgelijke opleiding.
●  Je kunt overweg met een strakke planning en deadlines.
●  Je raakt niet snel in de stress als het even anders loopt, kunt improviseren en denkt in oplossingen. Je bent een projectleider in de dop en een aanpakker.
●  Je hebt al ervaring met organiseren en regelen.
●  Je bent in het bezit van het autorijbewijs.

Wat krijg je van ons?

●  Toffe werkplek waar je altijd op een van onze bootjes kunt springen.
●  Inspirerende educatieve projecten in samenwerking met partners en scholen.
●  Mogelijkheid om serieus bij te dragen aan het plasticvrij maken van de wateren.
●  Leuke informele collega’s en een gezellige gezamenlijke lunch.
●  Vrijheid in je rol als je de doelstellingen maar op een prettige manier haalt; en we zorgen er natuurlijk samen voor dat je zinvol, goed en leuk bezig bent.
●  Kans om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen en wie weet, als het wederzijds bevalt trekken we misschien na je stage nog wel een tijdje samen op.
●  Bovengemiddelde marktconforme stagevergoeding.

Hoe kun je je aanmelden?

Herken jij jezelf in deze rol en wil je graag met ons strijden voor plasticvrije wateren? Meld je dan zo snel mogelijk bij ons via: inge@plasticwhale.org met jouw CV en motivatie waarom je bij de Plastic Whale Foundation wil werken. Waarom wil je deze rol vervullen en wat maakt jou een succesvolle kandidaat.

Vragen?

Heb je nog vragen? Misschien vind je antwoord op jouw vragen op onze website www.plasticwhale.com maar je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 7373 049 of op 06 50882080.

 

 

We doen onze werving en selectie graag zelf, dus headhunters of bureaus hoeven geen contact met ons op te nemen!