Stage: Event management

40 uur per week (NATIVE NEDERLANDSTALIG)

Plastic Whale surft op een golf van duurzaamheid en zijn daarom op zoek naar nieuwe Whalers die golven durven te pakken, kunnen peddelen en zich hierin als een vis in het water voelen!

Ons team bestaat inmiddels uit 12 bevlogen Whalers. Door de snelle groei van onze organisatie en de 1000 toffe events en projecten waar we mee bezig zijn, kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Daarom zoeken we een enthousiaste Whalers die ons team komt versterken!

Wie ben je?

  • Proactief en ondernemend - je bent een kei in het organiseren van evenementen, gaat een uitdaging niet uit te weg en verrast je collega’s door out-of-the box te denken.
  • Positief en enthousiast - voor jou is het glas altijd halfvol, je staat te trappelen om je  collega’s te kunnen ondersteunen in de uitvoer van projecten en je laat je niet snel uit het veld slaan.
  • Communicatief sterk - je kunt je goed verstaanbaar maken in zowel Nederlands en Engels en je pakt de telefoon gemakkelijk op.
  • Betrokken - je bent geïnteresseerd in het onderwerp van de plastic soep en je bent niet bang om verantwoordelijkheid binnen je rol te nemen.

 

Jouw achtergrond?

  • Bij voorkeur een event management of communicatie opleiding (minimaal HBO).
  • Ervaring in de organisatie en uitvoer van evenementen is een pré.
  • Betrokken bij onze missie.

 

Wat ga je doen?

  • Je helpt ons bij de productie en uitvoer van onze plasticvis-evenementen in Amsterdam en daarbuiten. Hierbij moet je denken aan het inplannen van schippers, opstellen van draaiboeken, contact onderhouden met stakeholders, coördinatie van evenementen op locatie etc.
  • Naast je rol in de productie en uitvoer van onze evenementen word je ook actief betrokken in de ontwikkeling van nieuwe plannen. Hierin is zeker ruimte om eigen ideeën aan te dragen.
  • Last but not least, als “Whaler event management” ben je regelmatig voor onze plasticvis-evenementen op het water te vinden.

 

Door de vele ontwikkelingen is er weinig tijd om op je klok te kijken, dus vervelen ga je je bij ons niet. Geen dag is hetzelfde waardoor je in een korte tijd veel kunt leren! Daarnaast houden wij Whalers van veel lachten, vrijdagmiddag borrels, samen vissen en fijne lunches.

 

We bieden een werkstage van minimaal 6 maanden, 40 uur per week, met een marktconforme stagevergoeding. De startdatum is 2 januari, maar eventueel is een maand later starten ook mogelijk. Interesse? Stuur je cv en motivatie naar people@plasticwhale.com t.a.v. Eva de Jong.