Event Productie stage talent

Event Productie stage talent (32 tot 40 uur/week)

Hey, ​’Event Productie stage talent’! Op zoek naar een toffe stage met veel eigen inbreng en mogelijkheden en kun je snel starten (stageperiode vanaf sep 2020, 32 tot 40 uur per week).

Plastic Whale is een snelgroeiende scale-up met wereldwijde impact. Onze missie: ‘plastic rescue’ realiseren we door te plasticvissen (We Collect), het maken van boten en designmeubilair van datzelfde plastic (We Create) en het bevorderen van de bewustwording door middel van lezingen, workshops, publieke events en schoolprogramma’s (We Educate).

Wat ga je doen?

Als stagiair event management ondersteun je met jouw skills de dagelijkse werkzaamheden van het productieteam binnen Plastic Whale op kantoor maar ook zeker in de praktijk, tijdens één van onze vele plasticvis evenementen.

Wat betekent dat in de dagelijkse praktijk?

● Je maakt draaiboeken voor klanten en onze schippers.
● Je houd je bezig met het inplannen van schippers voor onze vaarten, en coördineert het vertrek en de aankomst van de schippers bij Plastic Whale aan de kade.
● Je houdt een oogje in het zeil m.b.t. het te plannen onderhoud voor de boten
● Je bent met regelmaat op locatie voor de productie van grote evenementen om te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Wat is jouw profiel?

● Je vindt onze missie echt belangrijk, je bent intrinsiek gemotiveerd om met ons mee te doen. Je wil het vak graag in de volle breedte leren door te DOEN. Je bent vindingrijk en niet snel overdonderd. Je bent een kei in organiseren en regelen en je maakt het verschil op de details. Je bent een samenwerker, aanpakker en communicatief sterk.

● Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen. Je leeft onze kernwaarden en bent leuk om mee samen te werken. We hebben een compact team, dus je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken ook al is het iets wat niet direct bij jouw rol hoort.

Wat breng je nog meer mee?

● Je volgt een HBO/ WO opleiding
● Je kunt overweg met de computer (Word, Adobe, Powerpoint, Excel)
● Je beheerst zowel de Nederlands als de Engels taal
● Bij voorkeur ben je naast je studie actief (geweest) met nevenactiviteiten waaruit blijkt dat je goed kan samenwerken en organiseren.
● Je bent beschikbaar voor een periode van 4 mnd of langer
● Bij voorkeur kan je een boot besturen 🙂

Wat krijg je van ons?

● Een toffe werkplek waar je altijd op een van onze bootjes kunt springen.
● Inspirerende projecten met grote merken.
● Mogelijkheid om serieus bij te dragen aan het plasticvrij maken van de wateren.
● Leuke, enthousiaste en ondernemende collega’s die informeel met elkaar omgaan.
● Gezellige gezamenlijke lunch.
● Vrijheid in je rol als je de doelstellingen maar op een prettige manier haalt; en we zorgen er natuurlijk samen voor dat je zinvol, goed en leuk bezig bent.
● Kans om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen en wie weet, als het wederzijds bevalt trekken we misschien na je stage nog wel een tijdje samen op.
● Bovengemiddelde stagevergoeding.

Hoe kun je je aanmelden?

Herken jij jezelf in deze rol en wil je graag met ons strijden voor plasticvrije wateren? Meld je dan zo snel mogelijk bij ons via: ​people@plasticwhale.com ​met jouw CV en motivatie waarom je bij Plastic Whale wil werken. Waarom wil je deze rol vervullen en wat maakt jou een succesvolle kandidaat?

Vragen?

Heb je nog vragen? Misschien vind je antwoord op jouw vragen op onze websitewww.plasticwhale.com maar je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 7373 049.

 

 

We doen onze werving en selectie graag zelf, dus headhunters of bureaus hoeven geen contact met ons op te nemen!