Front office medewerker

Plastic Whale zoekt voor HQ in Amsterdam een Front office medewerker (40 uur p/week)

Laten we eerlijk zijn, werken doe je toch het liefst voor een organisatie die zich inzet om de wereld een beetje mooier te maken. Dat vinden wij tenminste wel bij Plastic Whale. Plastic Whale zet zich inmiddels al 13 jaar in om zo veel mogelijk mensen te betrekken in onze missie:  Samen voor plasticvrij land & water, wereldwijd. 

Hoe doen we dat?

Door super leuke en inspirerende Cleanups op land en water te organiseren. Op het water met onze eigen plasticvisvloot in Amsterdam, Rotterdam en op het land doen we dat door beach cleanups te organiseren. Inmiddels hebben al ruim 90.000 mensen meegedaan aan onze Cleanups en dit zullen nog veel meer mensen gaan worden.

Wat doen we dan precies?

Wij komen met zoveel mogelijk mensen jong en oud in actie om plasticvervuiling in de natuur tegen te gaan. Tijdens onze cleanups willen we vooral mensen inspireren dat plastic een waardevolle grondstof is waar je te gekke nieuwe producten van kunt maken, zoals onze boten en ons kantoormeubilair

We organiseren veel bedrijfsevenementen in de vorm van vrijwilligersdagen of teamuitjes. Daarnaast weten ook veel scholen ons ieder jaar weer te vinden en worden er meerdere evenementen voor algemeen publiek georganiseerd. Inmiddels hebben we duizenden evenementen georganiseerd en weten we één ding zeker, eenmaal een keer meegedaan aan één van onze Cleanups verandert voorgoed je kijk op plasticvervuiling. 

Wie zoeken wij?

Iedere dag krijgen we via alle communicatiekanalen van bedrijven en individuen veel leuke berichten vanuit binnen- en buitenland die willen bijdragen aan onze missie. Voor al die verzoeken zoeken we een enthousiaste nieuwe collega die al wat meters gemaakt heeft als front office medewerker/ receptionist. Iemand die de juiste vragen weet te stellen, snel verbanden kan leggen en kan zorgen dat de verschillende verzoeken intern goed worden uitgezet. Naast dat je graag als front in contact staat met onze community, zijn verschillende administratieve taken en het reilen en zeilen van onze twee kantoren ook onderdeel van deze job. 

Wat we belangrijk vinden om in jou als nieuwe collega te zien, is dat je een positieve en  oplossingsgerichte mindset hebt en je makkelijk structuur kunt aanbrengen om processen te verbeteren. 

Wij geloven erin dat je met de juiste inzet, energie, nieuwsgierigheid, positiviteit, en een beetje gezonde ambitie, de wereld in beweging krijgt. Deze mindset zoeken we dan ook  in de mensen die onderdeel zijn van ons team.

In deze rol zoeken we iemand met de volgende skills

  • Ondernemende en oplossingsgerichte mindset
  • Gestructureerd werken
  • Goed kunnen samenwerken
  • Verbeteren van processen
  • Interesse in de plastic soup en je willen verdiepen in duurzaamheid
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels

  Wat bieden wij

  • Werken met een leuk team en een enthousiaste community
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Salaris indicatie € 2400 – 2900 bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van je ervaringsniveau)
  • Lunchen en borrelen in het zonnetje op één van onze sloepen

  Goed om mee te nemen

  • Minimaal 3 jaar ervaring als front office medewerker
  • We zoeken iemand die zo snel mogelijk kan beginnen
  • Affiniteit met varen en water 

  Reageren?

  Je kunt je reageren op deze vacature door je cv en een motivatiebrief te sturen naar: joris@plasticwhale.com. Heb je nog vragen? Misschien vind je antwoord op jouw vragen op onze website www.plasticwhale.com maar je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen via 020 7373 049, vraag dan naar Joris Hoek.